Holdet bag

Kontakt   Holdet bag   Referencer

Vi er en lille gruppe af konsulenter, der igennem en lang årrække har inspireret, trænet og uddannet medarbejdere og ledere indenfor alle typer af  virksomheder og organisationer: bl.a. detailhandlen, turist- og oplevelsebranchen, banker, kommuner, faglige organisationer og en lang række større danske produktionsvirksomheder.

Per Birkelund har mere end 25 års erfaring med udvikling, uddannelse, og organisationsudvikling. I mange år har Per virket som en udviklende ildsjæl i uddannelsessektoren med fokus på iværksætteri, salg, ledelse og erhvervsudvikling og “on the job sparring”. Med ledererfaring fra såvel den private som den offentlige sektor, har Per et godt afsæt til at bidrage med viden og værktøjer, til at understøtte en konkret vækststrategi. Per er meget optaget af effekt og nytteværdi af igangsatte initiativer og sidder i bestyrelsen for flere virksomheder.

Lone Jørgensen har i mere end 20 år arbejdet med personlig udvikling, coaching og sparring. Lone har stået i spidsen for flere detailhandelsprojekter, hvor der bl.a. har været fokus på lederskabet, netværk og personlig sparring.

 

Jørgen HvejselJørgen Hvejsel- Partner:  mobil: 4141 4055
Jørgen har arbejdet med personlig sparring, coaching og forretningsudvikling i de seneste ca. 20 år. Specialist i online marketing her under koncept udvikling. Arbejder med proces – tilgangen og ikke mindst med den anerkende tilgang. Er uddannet HR- diplomeksamen, Mentor certificering, NLP – practicen og Master i Enneagrammet, Psykoterapeut, Diplom i Digital Marketing. Diplomeksamen i Ledelsesbaseret coaching samt certificeret i Belbins team roller.

 

 

 

En del af os er også: Skærbækcentret: “Spil hinanden bedre® Akademiet” og herudover trækker vi løbende på vort landsdækkende netværk af specialister indenfor:

  • Ledelse-Strategi
  • Salg og CEM 
  • Forretningsudvikling  
  • Procesoptimering 
  • Personlig sparring
  • Coaching

Kontakt   Holdet bag   Referencer